1. Informatii despre site 

1.1. Site-ul web jazzup.ro este proprietatea Asociatiei CultART, cu sediul in București: Piața Charles de Gaulles 15, , numit pe parcursul acestor termeni si conditii JazzUP.ro

Adrese de contact:Str.Piața Charles de Gaulles 15011857
Tel: +40 728.300.600
email: contact@jazzup.ro

1.2. Jazzup.ro este un portal web care face legatura la absolut toate activitatile furnizate de catre Asociatia CultART.

2. Proprietatea Intelectuala

 Continutul si design-ul jazzup.ro, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea jazzup.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

3. Suspendarea accesului

jazzup.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

jazzup.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, jazzup.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.