Datele pe care ni le furnizezi atat pentru completarea unei rezervari sau pentru inscrierea la newsletter, vor fi considerate confidentiale de catre jazzup.ro si nu vor fi divulgate niciunui tert pentru alte folosinte.

Numele, numarul de telefon, adresa de mail, alte detalii pentru finalizarea diverselor actiuni pe site-ul jazzup.ro, vor ramane strict confidentiale.

Toate aceste detalii sunt utilizate in spatiul online pentru clarificare si pentru ca lucrurile sa poata fi finalizate cu success, de ambele parti.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul jazzup.ro, va veti da consimțamantul in mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date madameb.ro si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Scopul colectarii datelor dumneavoastra de catre jazzup.ro este transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea noastra.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, newsletter, actualizari blog etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa office@jazzup.ro

Daca sunt date despre dvs eronate sau incoerente, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil!

a. Date generale colectate de jazzup.ro

Jazzup.ro va prelucra informatii si date care permit identificarea persoanelor fizice, pe care acestea ni le ofera, precum: nume si prenume, numar de telefon, adresa de email, adresa postala fizica, acestea fiind necesare pentru a putea fi efectuate rezervarile sau livrarile solicitate de dvs.  In cazul in care doriti ca datele dvs personale sa fie sterse din baza de date, ne puteti transmite un mail la adresa: office@jazzup.ro

b. Datele cu caracter personal pe care le colectam si cum le folosim:

b.1. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal inseamna orice informatie care va identifica in mod direct sau indirect ca individ. „Direct“ inseamna, de exemplu, numele si adresa dumneavoastra; „Indirect“ inseamna ca acestea sunt combinate cu alte informatii.

b.2. Ce tipuri de date cu caracter personal sunt colectate pe parcursul procesului ?

Colectam si procesam informatiile personale despre dumneavoastra, ce sunt necesare pentru livrarea materialelor promotionale sau efectuarea confirmarilor pentru rezervare. Astfel, atunci cand o persoana completeaza formularul de rezervare, colectam urmatoarele date personale, elementare:

  • adresa de e-mail;
  • numele si prenumele complet;

Daca vom avea nevoie de alte informatii si date personale, necesare in activitatea noastra, va vom anunta si va vom cere in prealabil acordul.